המגולגלות האלה מהבצק הכי מושלם שיש
פריכות ,נמסות
מגולגלות תמרים
מתכון מהיר וקל
ללא ביצים
ללא סוכר !
מאת ליזט יחיאל
המרכיבים-
כוס שמן
מרגרינה מזולה אחת או חמאה 200 גר'
כוס מים
2 אבקת אפיה
כ-5 כוסות קמח
קורט מלח
ההכנה –
לשים בקערת המיקסר את המזולה/חמאה, השמן המים ואבקת אפיה לערבל עד להקרמה שהכל מעורבב.
להוסיף את הקמח בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
לתת לבצק מנוחה קצרה במקרר.
מחלקים ל-4 חלקים.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים למלבן .
מורחים ממרח תמרים ומפזרים קינמון ואגוזים.
מגלגלים לרולדה ומניחים על נייר אפיה.
לפני האפייה לחתוך את הרולדות לא עד הסוף
לאפות בחום 180 מעלות חצי שעה.
לאחר חצי שעה להוציא לעבור על החיתוך ולהכניס לעוד 10 דקות לתנור.
להוציא לקרר לפזר אבקת סוכר