אי אפשר להפסיק לאכול אותם – למה אתם מחכים ??

 

אביבה שאשא
כעכים עיראקיים
מתכון מקורי של בית אמא
מאת אביבה שאשא
המרכיבים-
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים.
1 כף מלח.
2 כפות חוואיג' לאפיה
1 כוס שמן
2 ביצים.
2 כוסות מים פושרים.
 ההכנה-
לערבב את כל החומרים, פרט למלח.
ללוש במיקסר מספר דקות  ולהוסיף את המלח.
להמשיך וללוש היטב עוד כמה דקות.
לכסות במגבת להתפחה כשעה עד שעה וחצי.
לחתוך לחתיכות קטנות וליצור גלילים ואז ליצור כעכים.
לשים על גבי נייר בתבנית .
להתפיח שוב. כחצי שעה.
לאפות ב 180 מעלות עד שמזהיב מעט.

חוויאג' לאפייה: תבלין מיוחד לקינוחים ועוגיות!

חוויאג' לאפייה הוא תערובת תבלינים ייחודית המשמשת בעיקר להכנת עוגיות, מאפים וקינוחים.

היא מכילה מגוון תבלינים ארומטיים, ביניהם:

  • הל
  • ציפורן
  • כמון
  • קימל
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • כורכום
  • זעפרן (לא תמיד)

לכל תבלין יש טעם וריח ייחודי, והשילוב שלהם יחד יוצר תערובת תבלינים עשירה ומורכבת.

חוויאג' לאפייה מוסיף טעם מיוחד ומעניין לעוגיות, עוגות, מאפים וקינוחים אחרים.

הנה כמה טיפים לשימוש בחוויאג' לאפייה:

  • ניתן להוסיף חוויאג' לאפייה לבצק העוגיות או העוגות לפני האפייה.
  • ניתן לפזר מעט חוויאג' על המאפים לפני ההגשה.
  • ניתן להשתמש בחוויאג' גם להכנת משקאות חמים, כמו תה או חלב.
  • חשוב להשתמש בחוויאג' לאפייה באיכות טובה, שכן הטעם והארומה שלו עשויים להשתנות בהתאם לתבלינים המרכיבים אותו.

איפה ניתן לקנות חוויאג' לאפייה?

ניתן למצוא חוויאג' לאפייה בחנויות תבלינים, בחנויות טבע ובחנויות מזון מיוחדות. ניתן גם

להכין חוויאג' לאפייה בבית, על ידי ערבוב התבלינים הרצויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *