דג סול מטוגן בטעם של פעם – הפתעה טעימה בצלחת
מתכון מאת – אורית חדידה
דג סול מטוגן הכי טעים שיש
תנסו את המתכון כי הוא מצויין !
מכינה ממש כמו שניצלים רגילים
המרכיבים-
חבילה דג סול קפוא (אפשר גם עם כל דג אחר )
בצלחת -2 ביצים
צלחת קמח
צלחת עם פירורי לחם מוזהבים עם שומשום
תבלינים אפשר להוסיף לביצים – שום גבישי ,כמון ,ירק
ההכנה –
מפשירים את הדג ושמים בכלי עם מיץ לימון ומעט מלח לפחות חצי שעה
אחר כך שוטפים ומייבשים.
מכינים קערה עם 2 ביצים לערבב טוב להוסיף תבלינים .
צלחת עם קמח
וצלחת עם פירורי לחם מוזהבים ושומשום.
מחממים מחבת עם שמן.
טובלים את הדג בקמח, מנערים, טובלים בביצה ואז בפירורי לחם ומטגנים עד להזהבה כמו שניצל.
מגישים עם לימון.
זה פשוט תענוג ממש כמו פעם בילדות שלנו .
דג סול: דג טעים ובריא
דג הסול הוא דג פופולרי במטבחים רבים ברחבי העולם. ניתן לבשל אותו במגוון דרכים,
כולל אפייה, צלייה, טיגון וטיגון עמוק.
דג הסול הוא מקור מצוין לחלבון, ויטמינים ומינרלים, כולל ויטמין B12, סלניום, זרחן ואשלגן.
דג הסול הוא דג טעים, בריא ורב-תכליתי, שניתן לבשל אותו במגוון דרכים.
הוא מהווה תוספת נהדרת לכל תזונה וניתן ליהנות ממנו כחלק מאכילה בריאה ומשביעה.