פשטידת קישואים – זה מתכון מנצח !

 

Aviva Rachlis

פשטידת קישואים –  זה מתכון מנצח !

מאת אביבה ריקליס

 

המרכיבים –

5 קישואים מגורדים

2 בצלים קצוצים

גביע קוטג'

גביע אחד גבינה לבנה 250 גר'

חצי כוס גבינה צהובה מגורדת

3 ביצים

5 כפות קמח תופח

מלח

פלפל שחור

ההכנה –

לטגן את הבצל עד להזהבה.

לגרד קישואים ולסחוט מהנוזלים.

לשים בקערה .

לערבב עם כל שאר המרכיבים כולל הבצל.

תבנית 26 משומנת

להעביר בלילה לתבנית ולשטח.

לאפות 180 מעלות עד השחמה 50 דקות לערך.

בתאבון !

קישואים

הם מקור מצוין לויטמינים ומינרלים, כולל ויטמין A, ויטמין C, אשלגן ומגנזיום.

הם גם דלים בקלוריות ובשומן, ולכן הם תוספת בריאה למגוון תזונות.

קישואים הם ירק רב-תכליתי, וניתן להשתמש בהם במגוון דרכים:

  • אכילה טרייה: ניתן לאכול קישואים טריים בסלטים, כריכים או כמנת ירקות.
  • בישול: ניתן לבשל קישואים בדרכים רבות, כגון אפייה, פשטידות , צלייה, טיגון, אידוי או בישול.
  • מילוי: ניתן למלא קישואים במגוון מילויים, כגון בשר, גבינה, ירקות או אורז.
  • מרקים ותבשילים: ניתן להוסיף קישואים למרקים ותבשילים כדי להוסיף להם טעם ומרקם.

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *