קורבייה – עוגיות שקדים נימוחות

רונית אזרד בוקובזה

 

קורבייה עוגיות שקדים נימוחות

 

המרכיבים-

2 וחצי כוסות קמח

100 גר אבקת סוכר

2 כוסות קמח שקדים

250 גר חמאה

2 כפות ברנדי

כפית תמצית שקדים או מי ורדים

רבע כפית סודה לשתייה

חצי כפית אבקת אפיה

חלמון

ההכנה –

נערבב כל המרכיבים לבצק.

ניתן מנוחה קצרה.

נגלגל כדורים וננעץ חצי שקד במרכז .

אפייה 180 מעלות 20 דקות לערך

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *