טנזיה מרוקאית לחג

מאיה בוטראשווילי

טנזיה מעדן לחג

 

המרכיבים-

רבע כוס סוכר

רבע כוס מים

2 כפות סילאן

מקלות קינמון

בצל פרוס (אופציה )

חופן מכל פרי יבש –

צימוקים

שזיף

משמש

אגוזי מלך

שקדים

ההכנה –

אם רוצים להכין עם בצל – מטגנים את הבצל קודם ואז מקרמלים אותו ומוסיפים

סוכר ומים

או שמכינים ללא בצל –

לחמם בסיר סוכר ומים עם סילאן .

להוסיף את כל השאר ולערבב ולבשל עד שהכל מתקרמל .

להגיש

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *