את השניצל עושים עם ציפוי רגיל ואז במקום לטגן ,שמים בתבנית על גבי נייר משומן ומברישים קצת שמן למעחה
התנור צריך להיות ממש חם בערך 5-6 דקות מכל צד.
המרכיבים –
קילו חזה עוף שניצלים פרוסים
לציפוי
2 ביצים
2 כפות מים
תבלינים
מעט כורכום
חצי כפית פפריקה
כמון
תערובת לגריל עוף
מלח ופלפל ושום כתוש
ההכנה –
לשים את השניצלים בתוך הקערה עם כל התבלינים והביצים.
לתת לנוח קצת שיתפוס את הטעמים
לאחר מכן לצפות בפירורי לחם עם שומשום
ואז על נייר אפייה לשמן מעל
אפייה 220 מעלות
בערך 5 דקות מכל צד
יוצא מדהים