עוגיות פריכות במילוי אגוזים

עוגיות פריכות מבצק נדיר

במילוי אגוזים

המרכיבים –

3 ורבע כוסות קמח 450 גר'

חצי שקית אבקת אפיה

שקית סוכר וניל

200 גר' חמאה

גביע שמנת חמוצה

קורט מלח

מילוי –

כוס וחצי אגוזים טחונים

3/4 כוס סוכר

שקית וניל

50 גר' חמאה מומסת

ההכנה –

נכין מכל המרכיבים בצק חלק וגמיש.

נכניס לקירור .

לגלגל כדורים ונפתח כל כדור לאליפסה.

נשים המילוי בקצה ונגלגל לסיגר

נאפה 180 מעלות לבערך מחצית השעה עד שזהוב .

תמונה חני קונאשוילי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *