מתכון לספגטי/פסטה ברוטב בולונז

פסטה/ ספגטי ברוטב בולונז – צוות האתר

תודה לשירי מלכה על התמונה המהממת

 

חצי ק״ג בשר טחון

חבילת פסטה או ספגטי

4 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות

2 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות

4 שיני שום כתושות

גזר מגורד דק

עלה סלרי קצוץ דק

3 כפות רסק עגבניות

מים כ- 2 כוסות

מלח פלפל שחור

תבלינים נוספים –

בזיליקום טרי

אורגנו

 

אופן ההכנה –

מטגנים את הבצלים והשום בשמן זית ומוסיפים  את הבשר.

לאחר שהבשר מטוגן היטב מוסיפים סלרי, עגבניות וגזר.

מוסיפים רסק ותבלינים ואת המים .

מבשלים כשעה על אש נמוכה – ואם צריך מוסיפים עוד מים

מבשלים ספגטי או פסטה ומערבבים לתוך הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *