מתכון ללביבות ירק מדהימות שלא תפסיקו לזלול

צביה אורן
לביבות – קציצות ירק.
מאת צביה אורן
המרכיבים-
3 תפוחי אדמה גדולים
2 בצלים קצוצים דק,
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
לסחוט היטב את הנוזלים מהתפוחי אדמה
להוסיף 1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה.
3 ביצים.
5 כפות קמח או פירורי לחם.
ההכנה-
לגרד את התפוחי האדמה והבצל בפומפייה דקה .
לסחוט היטב את הנוזלים מתפוחי האדמה
לערבב היטב עם שאר המרכיבים.
להוסיף לבלילה 4-5 כפות קמח או פירורי לחם.
לערבב עד שניתן להכין קציצות.
ברגע שהבלילה רכה מדי מוסיפים קמח או פירורי לחם.
מחממים את המחבת עם שמן ומטגנים משני הצדדים.
עד להזהבה.
טעים ביותר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *