עוגת ביסקויטים בשכבות שוקו וניל

אסתר ביטון

 

המרכיבים

3 שוקולד חלב (300 גרם)

2 שמנת מתוקה (500 גרם )

חבילה גדולה ביסקוויטים וניל פתי בר

חלב להרטיב

1 איסטנט פודינג שוקולד

2 שקיות איסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה –

שכבה ראשונה של ביסקוויטים טובלים אותם בחלב ומניחים בתחתית תבנית מלבנית .

 

מקציפים במיקסר את איסטנט פודינג שוקולד, כוס וחצי חלב, ושוקולד חלב אחד מומס, מורחים שכבה דקה על הביסקוויטים (בערך 1/4 מהכמות) עושים עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב, ומעל את שאר כמות הפודיג שוקולד

 

שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב. (שכבה שלישית)

מקציפים 2 שמנת כוס וחצי חלב 2 איסטנט פודינג וניל ומורחים מעל הביסקוויטים

ממיסים 2 שוקולד חלב עם כף חלב ושמים מעל הקצפת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *