הלביבות המטריפות שלי

נעמה אריאלי משתפת במתכון שלה לביבות של אמא

טעימות טעימות

 

המרכיבים
גזר

2 תפוא

קישוא
בצל קצוץ

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל

אפשר מעט כורכום ממש חצי כפית,

וטיפה אבקת מרק עוף.
כ חצי כוס קמח או פירורי לחם

2 ביצים

ההכנה

מגרדים את הירקות דק .

יחד עם הבצל סוחטים היטב.

מערבבים עם שאר החומרים

יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים

אפשר גם לאפות עם שמן זית בהברשה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *