מתכון לעוף בשזיפים בטעם נדיר !

 

מלי מיכאל

 

עוף בשזיפים טעים במיוחד
מאת –  מלי מיכאל
המרכיבים – 
3 בצלים
בערך 3-4 כרעיים  או שוקיים
6 גבעולי סלרי עלים
3 גזרים פרוסים גס
10 שזיפים מיובשים ללא גלעין
מלח
פלפל שחור
ההכנה –
לטגן 3 בצלים גדולים
להוסיף 6 גבעולים סלרי כולל עלים
3 גזרים חתוכים לפרוסות
להוסיף 10 שזיפים יבשים
להוסיף חלקי עוף
להמליח ולפלפל בנדיבות
להוסיף 2 כוסות מים רותחים
ולבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם
ניתן להכניס לשיזוף אחרון בתנור 10 דקות .
לבדוק את המים ולהוסיף בהתאם לצורך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *