ספרינג רול דפי אורז במילוי ירקות מוקפצים/כרמית דהאן
המרכיבים –
לרוטב
חופן אגוזי קשיו
חצי צרור כוסברה
חצי גמבה
שן שום
3 כפות סויה איכותית
2 כפות דבש
כף סוכר
3 כפות רוטב הוייסטר (נמכר בסופר)
חמש טיפות שמן שומשום
כפית שטוחה שמן צ'ילי
הירקות –
כרוב
גמבה
גזר
בצל סגול
פטריות טריות
נבטים
ג'ינג'ר
ההכנה –
חומרי הרוטב שמים במעבר מזון ומערבבים .
קוצצים ירקות – לשרוכים דקים
כרוב, גמבה, גזר, בצל סגול פטריות, נבטים
מעט ג'ינג'ר מגורד דק
מחממים מחבת ווק מוסיפים כף שמן למחבת לוהטת
שמים את הבצל והג'נג'ר מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים חמש דקות מוסיפים את הרוטב מקפיצים דקה מורידים מהאש ומצננים
לוקחים דף אורז כל פעם דף אחד
משרים בקערה עם מים פושרים לדקה מוציאים את הדף ומניחים על מגבת נקיה סופגים את המים
מניחים מלית ירקות בתחילת הדף מקפלים משני הצדדים ומגלגלים כמו שמגלגלים אגרול או סיגר
מניחים על צלחת הגשה כך עושים את כל הדפים
מניחים את הרולים במרחק אחד מהשני כדי שלא ידבקו
לפני הגשה מחממים מספר שניות במיקרו
מגישים עם רוטב סויה ליד
בהצלחה❤