קציצות אבוחצירא ברוטב עגבניות

קציצות אבוחצירא ברוטב עגבניות – דקר כהן

 

250 גרם בשר טחון בקר,

250 גרם בשר טחון עוף

,2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה

,1 בצל קצוץ,

1 גזר מגורד,

כוסברה,פיטרוזליה

2 ביצים,

2 פרוסות לחם לחות.
כורכום,כפית קינמון,א.מרק,פ.שחור מעט מלח.

מכינים קערה עם ביצים  וקערה עם סולת

 

להכין תערובת וליצור קציצות .

לטבול בביצה טרופה ולעטוף בסולת.

במחבת שמן חם לטגן את הקציצות להזהבה

.להעביר לסיר שמכינים בו רוטב עגבניות- 

מחממים קופסה של עגבניות קצוצות עם 6 שיני שום כתושות,פלפל חריף
פ.אדומה,פ.שחור,מלח.
2 וחצי כוסות מים חמים להסמיך ולצמצם הרוטב.

להוסיף הקציצות לבשל על אש נמוכה 40 דקות. לצנן לקצוץ כוסברה או פטרוזיליה מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *