המתכון פשוט וקל אבל יאמי יאמי
כמה שזה טעים
מתכון של מיטל
המרכיבים-
כרובית מפורת לפרחים.
2 תפוחי אדמה קפולים וחתוכים לקוביות
3 ביצים
מלח
פלפל
מעט כורכום או בהרט
חופן פירורי לחם
ההכנה –
לבשל את הכרובית ותפוחי האדמה במי מלח עד לריכוך.
לסנן היטב ולקרר- חשוב מאוד !
למעוך לפירה .
לערבב עם שאר המרכיבים.
פירורי לחם תוסיפו שהתערובת תהיה יציבה.
לגלגל לקציצות ולטגן בשמן חם
תהנו
מעדיפים לאפות ?
שימו על נייר אפייה משומן בשמן זית והתיזו תרסיס שמן זית למעלה
אפייה 200 מעלות
תהפכו באמצע האפייה.