הקינוח המושלם לראש השנה
המרכיבים-
עלי פילו לפי צורך
חמאה מומסת או שמן לפרווה
4-5 תפוחי סמיט לחתוך לקוביות ולקלף
25 גרם חמאה (לפרווה אל תשימו )
רבע כוס סוכר רגיל או חום
כפית קינמון
רבע כוס אגוזי מלך קצוצים(לא חובה)
ההכנה –
להפשיר את בצק הפילו במקרר
לבשל את קוביות התפוחים עם הסוכר עד שהם מתרככים.
להוסיף את המרכיבים האחרים ולערבב.
לקרר היטב.
לפתוח כל דף למרוח חמאה מומסת או שמן.
לחתוך ל-3
על כל רצועה לשים בקצה מעט מילוי ולגלגל לגליל כמו סיגר.
לאפות 180 מעלות עד שזהוב.
לפזר אבקת סוכר
בהצלחה