עוגת קרמבו אהובה על כולם
כמות לתבנית מלבנית בינונית
תקוה ססי
המרכיבים-
6 ביצים
כוס סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד
3 כפיות שוקולית
4 כפות קמח תופח
קרם –
2 שמנת מתוקה או צימחית
אינסטנט וניל
כפית נס קפה
3 כפות סוכר
ההכנה-
להפריד הביצים.
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר
בקערת החלמונים לטרוף היטב ולערבב עם אינסטנט שוקולד, שוקולית והקמח
לקפל לקצף של החלבונים.
לשמן תבנית למזוג ולהכניס לתנור 180 מעלות כ- 20 דקות.
הכנת הקרם הלבן- להקציף יחד הכל .
שהעוגה קרה לשפוך למעלה להכניס למקרר.
להכין ציוי קרם שוקולד-
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה או מרגרינה
לחמם על אש נמוכה עד שנמס לבחוש .
ולשפוך על הקרם הוניל
להכניס לקירור כמה שעות לפני הגשה .
שבת מבורכת