
איזה סלט מופלא
של צביה אורן המוכשרת
המרכיבים-
2 כוסות כוסמת ירוקה
2 כפות בצל מטוגן או אפוי
חצי כפית פלפל שחור.
1/2 כפית כורכום איכותי.
2 כפות שמן זית.
פטרוזיליה
סלרי
גרגרי רימון
ההכנה –
את הכוסמת הירוקה משרים במים לכל הלילה,
למחרת שוטפים היטב מסננים
מטגנים את הבצל (אפשר להשתמש בבצל אפוי או מטוגן מוכן )
ואז מעבירים כוסמת לסיר
מוסיפים 2 וחצי כוסות מים ומלח כורכום ושמן זית
פלפל שחור.
מבשלים עד לרתיחה מערבבים היטב, מנמיכים את האש.
מבשלים עד שכל המים נספגים, והכוסמת לא נדבקת,
לערבב מעט עם מזלג, ולסגור עם מכסה.
ברגע שמוכן.
משאירים את הסיר מכוסה לרבע שעה.
פותחים מערבבים קצת עם מזלג.
מקררים.
מכינים צרור של פטרוזיליה קצוצה
3 מקלות סלרי חתוך לקוביות
1 כוס גרגרי רימון
מערבבים הכל בקערת עם הכוסמת.
ויש לנו סלט או תוספת לכל ארוחה.