
כל שבת הפשטידה הזאת אצלנו בשולחן
מעקודה
המרכיבים-
3 ביצים קשות
7 ביצים רגילות
חצי צרור פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
חצי כפית כורכום
מלח
רבע כפית אבקת אפייה
פלפל לבן
רבע כוס שמן
6-8 תפוחי אדמה מבושלים
אפונה וגזר שימורים
ההכנה –
חותכים את תפוחי האדמה והביצים הקשות או מרסקים גס.
מערבבים עם שאר החומרים לתערובת אחידה ומתבלים לפי טעם.
מחממים שמן בסיר ומעבירים את תערובת הפשטידה.
מטגנים בערך 5-10 דקות ואחר כך מעבירים לתנור 180 מעלות לעוד אפייה של 25 דקות