נגיסי דג נסיכת הנילוס

אמונה בוארון

מתכון דג נסיכה לכבוד שבת

פיש אנד צ'יפס קל וטעים

המרכיבים-

קילו דג נסיכת הנילוס

מלח

מיץ לימון

2-3 ביצים

פלפל שחור ומלח

רבע כפית קארי או כורכום

שומשום

פירורי לחם

ההכנה –

 

להפשיר את הדג ולשטוף היטב.
לפזר קצת מלח ומיץ לימון ל- 20 דקות.
לאחר מכן לשטוף, לחתוך לקוביות .
לערבב ביצים עם תבלינים.
לטבול את קוביות הדג בביצה ואחר כך בפירורי לחם
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה
להגיש עם לימון ופטרוזיליה קצוצה
 עם צ'יפס או פירה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *