
מתכון דג נסיכה לכבוד שבת
פיש אנד צ'יפס קל וטעים
המרכיבים-
קילו דג נסיכת הנילוס
מלח
מיץ לימון
2-3 ביצים
פלפל שחור ומלח
רבע כפית קארי או כורכום
שומשום
פירורי לחם
ההכנה –
להפשיר את הדג ולשטוף היטב.
לפזר קצת מלח ומיץ לימון ל- 20 דקות.
לאחר מכן לשטוף, לחתוך לקוביות .
לערבב ביצים עם תבלינים.
לטבול את קוביות הדג בביצה ואחר כך בפירורי לחם
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה
להגיש עם לימון ופטרוזיליה קצוצה
עם צ'יפס או פירה