עוגת טורט
עוגה רכה ואוורירית – סמדר וקנין
מצרכים
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ סחוט מתפוזים- או לימון אחד ומים
350 גרם קמח אוסם תופח
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם 1/2 כוס סוכר וקורט מלח לא לקצף חזק ומניחים בצד
מקציפים חלמונים עם 1/2 כוס סוכר וסוכר וניל למשך 4 דקות לערך ומוסיפים בהדרגה 3/4 כוס שמן ואחר כך את המים עם מיץ הלימון
מפסיקים את פעולת המקסר ומוסיפים חבילה קטנה של קמח אוסם
מחזירים את החלבונים לקערה ובעזרת לקקן בתנועות קיפול עד לתערובת אחידה
ולתנור שחומם מראש 175 למשך שעה
בהצלחה❤️