עוגת טורט תפוזים גבוהה וחגיגית

עוגת טורט
עוגה רכה ואוורירית – סמדר וקנין

מצרכים
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ סחוט מתפוזים-  או לימון אחד ומים
350 גרם קמח אוסם תופח

 

אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם 1/2 כוס סוכר וקורט מלח לא לקצף חזק ומניחים בצד
מקציפים חלמונים עם 1/2 כוס סוכר וסוכר וניל למשך 4 דקות לערך ומוסיפים בהדרגה 3/4 כוס שמן ואחר כך את המים עם מיץ הלימון
מפסיקים את פעולת המקסר ומוסיפים חבילה קטנה של קמח אוסם
מחזירים את החלבונים לקערה ובעזרת לקקן בתנועות קיפול עד לתערובת אחידה
ולתנור שחומם מראש 175 למשך שעה
בהצלחה❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *