עוגת תפוזים קוקוס ופודינג וניל
באדיבות לירז דולב איפרגן
עוגה מטריפה
קלה וטעימה
גם תפוזים וגם קוקוס
ללא הפרדת ביצים וזה לא העוגה עם הסולת
כי יש בה מרכיב אחר שעושה אותה לטעימה אף יותר
מרכיבים-
4 ביצים
חבילת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קוקוס
כוס וחצי קמח תופח
כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים
מכינים תבנית מלבנית לא גדולה מהבינוניות.20/30
ההכנה –
לערבב ביצים וסוכר ולהוסיף את שאר המרכיבים.
לערבב היטב לתערובת אחיד.
להכניס לתנור 170 מעלות עד שהעוגה יציבה ושחומה 40 דקות בערך.
לחמם 3/4 כוס מים חצי כוס סוכר להביא לרתיחה להוסיף כף דבש ולשפוך על העוגהכשהיא יצאה מהתנור.