קציצות עוף מטוגנות חלומיות שאי אפשר להפסיק לאכול- שרון שירי לב
מרכיבים-
500 גרם חזה עוף טחון
2 גזר
2 תפוחי אדמה
2 בצלים
2 קישואים
3 שיני שום
פירורי לחם
צ'ילי חריף
כף כמון
כף וחצי אבקת מרק עוף
מעט מלח
2 ביצים
קציצות עוף מטוגנות שלא תפסיקו לאכול
ההכנה-
מגדרים על פומפייה את כל הירקות
כותשים את השום, ומערבבים את הכל עם התיבול והביצים.
מכניסים למקפיא לעשר דקות, ואז מוציאים ומטגנים עד להזהבה.
8 תגובות
כמה פירורי לחם, כמה צ'ילי?
נראה אחלה מתכון 🙂
3-4 כפות
צילי כמה שאוהבים
שאלה: האם לבשל את תפוחי האדמה לפני הגירוד?
אפשר
האם אפשרי להשתמש בבשר טחון במקום בשר עוף
כן
אפשר בתנור במקום לטגן?
אפשר