חטיפי נאגס עוף מטריפים – עינבל גמזו כהן
מרכיבים-
כוס וחצי קמח
חצי כוס קורנפלור
150 גר' קמח לבן
50 גר' קורנפלור
כף דבש
3 שיני שום כתושות
כפית טימין יבש
2 כפות רוטב צ'ילי
מלח
פלפל שחור
200 מ"ל בירה
קילו פילה עוף
מתכון לחטיפי עוף – נאגטס כמו של מקדונלדס
ההכנה –
מתחילים בלקחת 2 קעריות גדולות .
בקערה 1 נשים-
כוס וחצי קמח לבן
חצי כוס קורנפלור
בקערה 2 נשים-
150 גר קמח לבן
50 גר קורנפלור
כף דבש
3 שום כתוש
כפית טימין יבש
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח דק ,פלפל שחור גרוס
200 מ"ל בירה קרה בהירה או משקה סודה קרה
קילו פילה עוף (חזה עוף/שניצל)
חותכים לצ"אנקים שמנים
טובלים קודם בקערה מס 1 הקמח והקורנפלור,
ולאחר מכן בקערה מס 2 של הבלילה הרטובה .
מחזירים שוב לקערה מס 1 טובלים בבלילה הקמחית ומטגנים בשמן עמוק את החתיכות שלנו.
בערך 170 מעלות חום.
מטגנים מוציאים לנייר סופג ושמים על רשת וממליחים מעט.
טובלים ברוטב שאוהבים ,איולי ,צ'ילי מתוק , נגיעות לימון וכו' ..
בהצלחה
2 תגובות
שלום
מדוע המתכון כתוב כמה פעמים קמח וקורנפלור, מה הכמות הסופית לקמח וכמה וקורנפלור?
תודה
כי יש שתי תערובת לטבילה תעשי מה שכתוב