עוגת תפוחים עם סולת בשכבות

אתי בוזגלו
עוגת שכבות של תפוחים וסולת מאת אתי בוזגלו
המרכיבים-
כוס קמח
כוס סולת
4\3 כוס סוכר
קורט מלח
אבקת אפיה
6 תפוחי עץ
מיץ מחצי לימון
כפית קינמון
חצי חמאה/מחמאה
כוס חלב או מיץ תפוזים או מים

עוגת תפוחים עם סולת בשכבות

ההכנה-
בקערה להכניס את כול החומרים היבשים..
בקערה נוספת לגרד את התפוחים בפומפיה להוסיף לימון אני הוספתי כפית קינמון..
לקחת רבע מהיבשים להניח בתבנית ואז מעל רבע מהתפוחים ככה לחזור על הפעולה,
שלב שלב בשכבות
להמיס חמאה וחלב.
לחורר שכבה אחרונה עם מזלג ולהוסיף את הנוזלים חמאה וחלב ולהכניס לתנור על 170 מעלות
כ40 דקות או יותר

 

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *