עוגת שוקולד עם טריק לרכות המושלמת

לימור עוז

בסוף חוזרים לעוגה עם הטריק הכי רכה וטעימה באחריות – מאת לימור עוז 

המרכיבים-

2 ביצים

2 כוסות סוכר או כוס וחצי לפי טעם

2 שקיות סוכר וניל

כוס שמן

4 כפות גדושות קקאו (כוס)

2 כוסות קמח תופח 280 גרם

2 כוס מים שתיה קרה (זה כוס וחצי רגילה)

ציפוי-

200 גר' שוקולד

אריזה שמנת מתוקה

ההכנה –

בלי מיקסר.תעשו בדיוק מה שכתוב לא להחליף לא להוריד לא לשנות וכל אחת תבקש ממכן מתכון.קדימה-

להדליק תנור ל180 ,לשמן תבנית חד פעמית מלבנית הבינונית

בקערה לערבב שני ביצים 2 כוסות סוכר 2 סוכר וניל ,

להוסיף כוס שמן לערבב להוסיף 4 כפות קקאו ו- 2 כוסות קמח תופח מנופה,

2 כוסות מים פושרים לערבב רק עד שאין גושים

להעביר לתבנית לדפוק מעט את התבנית , להכניס לתנור בערך 40 דקות אפייה.

לבדוק עם קיסם .

ועכשיו לטריק –

איך שמוציאים את העוגה לעטוף אותה טוב עם ניילון נצמד לא מתים מזה זה לא רעיל לא נייר כסף ניילון נצמד.

להשאיר בערך 3 או 4 שעות עד שזה קר כמה שיותר יותר טוב.

להמיס במיקרו 200 גרם שוקולד מריר עם שמנת מתוקה

לעשות חורים בעוגה ולשפוך את הגנאש על העוגה.

להגיש ולהתמוגג מהמחמאות שתקבלו.תכינו ושתפו

21 תגובות

  1. בעוגת שוקולד במצרכים כתוב כוס מים ובאופן ההכנה כתוב שתי כוסות מים פושרים אז מה כנכון כוס מים או שתי כוסות מים תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *