עוגת טורט אגוזים מאת – שרה יוסף
המרכיבים-
6 ביצים
קורט מלח
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף מיץ לימון
2 ורבע כוסות קמח תופח
1 סוכר וניל
1 כף אבקת נס
1 וחצי כוסות אגוזים טחון דק
ההכנה-
להקציף חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח ,
להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף .
להוסיף שמן
לערבב את המרכיבים היבשים להוסיף לסירוגין עם מיץ תפוזים לקערה.
לערבב לבלילה חלקה לא יותר מדי לכבות את המיקסר להוסיף את האגוזים ולקפל לאט לתוך התערובת.
לחמם תנור 150 מעלות ולאפות בערך 45, דקות
בהצלחה
כוס חד פעמי שתיה חמה
אפיתי בסיר פלא