עוגת תפוחים מושלמת וקלה להכנה!
והיא פרווה ומושלמת לשבת!!!
מתכון באדיבות ליאל בן דוד בדש
תבנית 24-26 קפיצית או 2 תבניות אינגליש
המרכיבים –
לתפוחים:
5-6 תפוחים חותכים לקוביות ואפשר גם לפרוסות .(אני סידרתי חתיכות פרוסות דק מעל)
שמים בקערה, על התפוחים לשים כפית גדושה קינמון,2 כפות סוכר לבן ,כף סוכר חום ולערבב היטב.
לעוגה:
4 ביצים.
½ כוס סוכר לבן.
½ כוס סוכר חום.
½ כוס מים.
1 כוס שמן.
כפית גדושה קינמון.
1 אבקת אפיה.
1 סוכר וניל.
½ כפית אבקת סודה לשתיה.
2 ורבע כוסות קמח.
את כל המצרכים לעוגה נערבב יחד היטב עד שנגיע למרקם חלק ללא גושים.
נוסיף את התפוחים שהכנו עם הסוכר והקינמון , נ
שמן את התבנית ונשפוך את הבלילה לתבנית , ואפשר לסדר מעל תפוחים פרוסים דק .
לאפות על 160-170 מעלות בערך חצי שעה או יותר עד שקיסם יוצא יבש ,
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר ,
להכין קפה שווה, תהנו תשתפו אוהבת ❤️
11 תגובות
היי עוגה שווה?
מה גודל התבנית??
תודה
24-26 עגולה
באיזה גודל תבנית
הגיע הזמן לאור ועידת האקלים למצוא דרך להשתמש בכוסות מידה סטנדרטיות. וכמה שיותר מהר יותר טוב
בהחלט
האם אפשר בתבניות אינגלישקייק?
אם לא,באיזו תבנית השתמשת?
2 אינגליש
אפיתי היום, עוגה נהדרת וטעימה מאוד.
מעולה
איזה סוכר חום?כהה,בהיר?דמררה??
כהה או דמררה