אותו הטעם ופחות משמין -סופגניות אפויות

מתכון  לסופגניות אפויות טעימות והרבה פחות שומניות
מתכון של טובה ניסים
המרכיבים

קמח קילו
2 ביצים
חצי כוס שמן
כף וניל או כף ברנדי.
חצי כוס סוכר.
2 כפות שמרים יבשים.
3 כוסות מים או לפי הצורך.
ההכנה-
לשים  בקערת מיקסר קמח, את הביצים ,

שמן ,סוכר, וניל לערבב היטב.לאחר מכן להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך נעים ולא דביק.
לכסות בניילון נצמד להתפיח כ3/4 שעה.
שלב הבא.
להכין כדורים קטנים לשים בתבניות של מאפינס.
להתפחה כרבע שעה.
לאפות בחום 200 עד הזהבה.
לזלף ריבה לפזר אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *