מתכון לסופגניות אפויות טעימות והרבה פחות שומניות
מתכון של טובה ניסים
המרכיבים –
קמח קילו
2 ביצים
חצי כוס שמן
כף וניל או כף ברנדי.
חצי כוס סוכר.
2 כפות שמרים יבשים.
3 כוסות מים או לפי הצורך.
ההכנה-
לשים בקערת מיקסר קמח, את הביצים ,
שמן ,סוכר, וניל לערבב היטב.לאחר מכן להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך נעים ולא דביק.
לכסות בניילון נצמד להתפיח כ3/4 שעה.
שלב הבא.
להכין כדורים קטנים לשים בתבניות של מאפינס.
להתפחה כרבע שעה.
לאפות בחום 200 עד הזהבה.
לזלף ריבה לפזר אבקת סוכר.