תפוחי אדמה בתנור עם קצוות פריכים במיוחד – והטעם ממכר

תפוח אדמה בתנור הממכרים ביותר
האיזון המושלם של מתוק ומלוח עם קצוות פריכים במיוחד
לא תוכלו להפסיק לאכול אותם.- מתכון מאת סמדר חי 
הכי קל והכי טעים שיש

מצטרפים כאן לקבוצה של סמדר חי – https://www.facebook.com/groups/396020561461305/?ref=share

המרכיבים-
5 תפוח אדמה גדולים (שיהיו באותו גודל )
2 תפוח אדמה מתוקים גדולים – בטטה
כפית קליפת לימון מגוררת
חצי בצל מגורד
כף שטוחה כורכום
כף מרק עוף
כף דבש
כפית פלפל שחור
כף סוכר
כפית שטוחה מלח
3 כפות שמן קנולה
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מים חמים
ההכנה –
בקערה גדולה לשים את התבלינים,הסוכר המים ,השמן,
הקליפת לימון מגוררת והבצל המגורד לערבב היטב
ולהניח בצד. מקלפים את התפוח האדמה וחותכים
בסכין חדה לפרוסות עבות (אני השתמשתי בסכין פסים
רק ליופי ) לשים את התפוח אדמה בקערת המרכיבים
שהנחנו בצד לערבב היטב ולסדר בתבנית אחת על השניה
כמו בתמונה. אופים בתנור בחום של 200 מעלות כשעה
עד להזהבה יפה ולהמשיך לאפות עוד חצי שעה
על – 170 מעלות (לבדוק עם מזלג עם זה ננעץ בקלות )
בהצלחה ❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *