אצלנו קוראים לזה דבלה …
כל חג פורים אמא שלי ז״ל היתה מכינה. וכבר 3 שנים מיום לכתה הגעגוע רק גובר.
השנה החלטתי להמשיך את מסורת פורים שלה
מניחה שהיא מביטה כעת מלמעלה ומחייכת – מתכון מאת מירב אדרי תודה על השיתוף
חג פורים שמח לכולם.
המרכיבים-
4 ביצים
חצי קג קמח
4 כפות שמן
4 כפות מים
ההכנה –
לערבב הכל יחד עד שנקבל בצק אחיד וחלק . לתת מנוחה לבצק.
לרדד דק דק עד שקיפות אפשר במכונה של פסטה.
ולטגן כמו בסרטון.
ומיד להעביר לסירופ
סירופ- לבשל
1 קג סוכר
1 ליטר מים
פרוסת לימון
4 גרגירי הל שבורים.