בייגלה ממולא בגבינות ותרד
מאת אריאלה ניסים
המרכיבים–
500 גרם קמח
300 מ"ל מים פושרים (כוס ורבע)
כף שמרים
כפית מלח
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
להכין קערת שומשום
מילוי –
תרד טרי קצוץ חבילה
גביע גבינה צפתית
100 גר גבינה צהובה
ההכנה –
להכניס חקירת במיקסר את כל המרכיבים.לעבד וללוש כ -10 דקות.
להתפיח שעה עד להכפלת נפח.
לחלק ל 9 עיגולים
לטבול בקערה עם מים
לאחר מכן לטבול בקערה עם שומשום ולסדר על מגש.
לקחת תחתית כוס ולמעוך כל כדור במרכז .
מנוחה 30 דקות.
לאחר 30 דקות לחמם תנור ל180 מעלות.
אני הכנתי מילוי מתרד, גבינה מלוחה רכה וגבינה צהובה עם מעט פלפל.
למעוך שוב את העיגולים עם הכוס ולמלא.
כשהתנור חם להכניס ל 25 דקות.
בהצלחה