מתכון לסמבוסק גבינה עירקי


מתכון לסמבוסק בג׳בן עירקי אמתי מבית אמא

( סמבוסק גבינה ).

במיוחד אצלנו מכינים לשבועות .

אבל זה מצויין גם לארוחה משפחתית חלבית.

המתכון לסמבוסק גבינה ערקי.

מאת מזל גרשון

המרכיבים
1 קג׳ קמח
1 כף שמרים
1כף סוכר
1 כף מלח
1 כוס שמן
1/2 כפית חוויג׳ עירקי  לבצק
לא חובה
כ 2.5 כוסות מיםמילוי

גבינת חמד אריזה

גבינה בולגרית אריזה /צפתית

חלבון או ביצה

כף קמח

 

 

ההכנה

במיקסר להכניס את המצרכים וללוש הכל ביחד לבצק רך וגמיש 10 דקות.
לתת לבצק לנוח כ 20 דקות לחזור על פעולה זו עוד פעמיים.
ליצור כדורים קטנים מהבצק משקל בערך 50 או 40 גרם.

לערבב את הגבינות יחד לתערובת חלקה ומפוררת.

 

לרדד כל עיגול להכניס כף  מילוי ולסגור לחצי
וליצור סמבוסקים.

למרוח עם ביצה ולפזר שומשום לפני האפיה.

יוצא המון מקג׳ קמח למי שמעוניין יש אפשרת להקפיא לאחר האפיה יוצא מעולה.
בהצלחה

. לאפות בחום של 200
בתאבון ממזל גרשון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *