בראוניז מתכון קל ומהיר

 

הבראוניז המנעולים והטעימים שממש קל להכין

עפ"י המתכון של מיקי שמו
בראוניז מאת –  אורית חדידה
המרכיבים –
300 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס חלב חם + כפית נס קפה
3/4 כוס קמח /קמח מצה דק לפסח /קמח תופח פסח
1/2 כפית אבקת אפייה
חופן אגוזי מלך
ההכנה –
ממיסים יחד חמאה ושוקולד או בבן מארי או במיקרוגל לתערובת נוזלית ללא גושים.
את הכפית נס קפה ממיסים בחלב החם ומוסיפים לשוקולד … מערבבים ומניחים בצד.
במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם הוספת סוכר בהדרגה כ 3 דקות … מוסיפים בהדרגה את השוקולד לביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
את הקמח ואבקת האפייה מערבבים יחד ומוסיפים למיקסר… עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית בינונית 30/27
מפזרים אגוזים ואופים 40 דקות בחום 170 מעלות.
בהצלחה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *