מתכון – קרן שניידר וייצמן
המרכיבים-
שקית פרחי כרובית קפואים
שקית ברוקולי קפואים
בצל גדול קצות
50 גרם חמאה
2 שיני שום
2 כפות קמח
כס חלב
שמנת לבישול
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
גבינת פרמזן מגורדת
גבינת מוצרלה מגורדת
ההכנה –
בפיירקס לסדר צמוד שקית כרובית ושקית ברוקולי של סנפרוסט, לערבב ביניהם
במחבת לטגן בצל גדול ב 50 גרם חמאה
כששקוף להוסיף 2 שיני שום פרוסות
מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים מהר שיימס
מוסיפים כוס חלב ומערבבים טוב טוב ו1 שמנת לבישול
לתבל במלח פלפל ואגוז מוסקט
לבשל עוד כמה דקות שיתאחד
לשפוך מעל הירקות
מעל לפזר פרמזן ומוצרלה מגוררת
ולתנור על 180 מעלות לחצי שעה
בתאבון