פשטידת תפוחי אדמה והמון ירק והיא מושלמת
מאת – Moran Wingolski
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה
3 בצלים גדול
צרור פטרוזיליה
4 ביצים
מלח
פלפל שחור
כורכום
ההכנה –
לקלף תפו"א לחתוך לקוביות ולטגן במחבת בשמן עמוק עד שמתרכך וטיפה משחים,
לחתוך בצל לרצועות לטגן גם במחבת,
להעביר הכל לקערה להוסיף פטרוזיליה קצוצה, מלח פלפל וכורכום לפי הטעם (בערך כף שטוחה),
להוסיף ביצים ולערבב היטב עד שהכל רטוב.
לשפוך לתבנית ולתנור 180 מעלות כ- 40 דקות.
4 תגובות
מה גודל התבנית לפשטידה
26
לטגן את ת.א. והבצל ביחד?
כן