פשטידת תפוחי אדמה במיוחד לתשעה באב

צילום – עליזה-דוד אביגזר

פשטידה שהכנתי מהר במיוחד לתשעה באב

מאת – עליזה-דוד אביגזר

המרכיבים-

6 תפוחי אדמה

3 ביצים

מלח

פלפל שחור

המון כוסברה/פטרוזיליה

כפית כורכום

חצי כוס שמן- אפשר גם פחות.

ההכנה –

לבשל תפוחי אדמה עד שמתרככים .

לרסק טוב .להוסיף , תבלינים , כוסברה .

לחמם בסיר ללא ידיות  שנוכל להעביר לתנור, חצי כוס שמן .

כשרותח – לשפוך את התערובת וליישר עם כף. לטגן כמה דקות עד שמשחים.

אחר כך להעביר לתנור לאפייה עד ששחום גם למעלה.

אפשר להכין רק על הגז – תהפכו את הפשטידה באמצע לצד השני.

 

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *