אתם לא מבינים כמה שזה טעים – לילות ביירות
לילות ביירות
אתם לא מבינים כמה שזה טעים
מתכון הכי פשוט והכי קל
אסתר סמרנו
המרכיבים-
לתחתית
ליטר חלב
כוס סולת
רבע חמאה 25 גר
כמה טיפות של מיי זהר/מי ורדים
כפית תמצית וניל לא חובה
לקצפת-
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג
לסירופ
כוס סוכר
כוס מים
וכמה טיפות של מי זאהר/מי ורדים
ההכנה-
סירופ מבשלים עד שמסמיך לדבש.
מרתיחים את החלב והסולת עד שמסמיך לדרגה של דייסה
מעבירים לתבנית 20/20 או עגולה 26 משומנת בחמאה
מכניסים למקרר ובנתיים מכינים את הקצפת מקציפים את כל החומרים ומורחים מעל הסולת
מכניסים למקרר לקירור ברגע שמגישים את העוגה ומפזרים פיסטוקים קלוים וכמה כפות מהסירופ
בתאבוןן
תגובה אחת
ליטר חלב זה לא הרבה עבור כוס 1 של סולת ???