איזה רכות איזה טעם – לחם טורקי

לאה סיון

 

איזה רכות איזה טעם לחם טורקי
המרכיבים –
חצי קילו קמח
320 מ"ל מים (כוס ושליש)
כף שמרים יבשים

כף סוכר
כפית מלח

 

ההכנה-
מערבלים מים עם שמרים וסוכר

מוסיפים

קמח ולשים במשך כמה דקות.
מוסיפים מלח וממשיכים לערבל כשלוש דקות.

מנוחה של שעה בקערה משומנת.
מורידים למשטח עבודה מקומח מעט.
מחלקים ל- 2 חלקים שווים.
יוצרים עיגולים ומנוחה עשרים דקות.
פותחים עלה ומגלגלים לצורת אליפסה

נותנת מנוחה נוספת של 40 דקות.
חורצת עם סכין לאורך ומכניסה לתנור שחומם מראש ל220 מעלות כשכלי של מים רותחים בתחתית למשך 15-17 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *