חנוכה מתקרב – איך להכין סופגניה מושלמת בבית
הסופגניות הכי טעימות!
קרדיט מתכון – שני אברהם
המרכיבים-
ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
מעט מלח
4 ביצים
כוס וחצי מים
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
2 כפות ברנדי
ההכנה –
לשים בקערת המיקסר את היבשים ( חוץ מהמלח). לערבב ולהוסיף הרטובים.
להפעיל לישה במהירות בינונית.כשמתאחד הבצק להוסיף את המלח וללוש כעשר דקות.
להתפיח כשעה. לחלק לכדורים תשקלו 100 גרם לסופגניה גדולה כמו בחנות או 50 גרם למיני סופגניות.
לשים את הכדורים שגלגלנו על גבי חתיכות של נייר אפיה.
ולהתפיח עוד שעה. לחמם את השמן לטמפרטורה 160-170
להכניס עם הנייר כלפי מעלה , לטגן ב 160 מעלות בשמן עמוק משני הצדדים.
חנוכה שמח וטעים
הסופגניות הכי קלאסיות שיש – להזריק לאחר שהתקררו ריבה אדומה ואבקת סוכר