טראפלס שוקולד שקדים בציפוי בלונדי עם שברי פקאן ופטל מיובש טראפלס שוקולד, פקאן ובלונדי
המתכון מאת – אתי אלוש
המרכיבים-
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
מיכל שמנת מתוקה
100 גרם פקאן גרוס
100 גרם שקדים פרוסים
150 גרם שוקולד בלונדי
100 גרם שוקולד לבן
כף שמן
40 גרם פקאן גרוס
כף פטל מיובש
ההכנה-
בקערה להמיס במיקרו- 200 גרם שוקולד מריר, 100 גרם שוקולד חלב ומיכל שמנת מתוקה 250 מל.
לערבב עד איחוד.
לצנן בטמפ החדר כ- 20 דקות ואז להוסיף פנימה 100 גרם פקאן גרוס ו100 גרם שקדים פרוסים.
להכניס למקפיא לשעתיים.
להוציא מהמקפיא ולסדר תבנית עם נייר אפייה,
בעזרת כף להרים מהתערובת ולהניח על הנייר אפייה ,
במרווחים.
ולהכניס לחצי שעה למקפיא. להוציא ולכדרר לצורת כדור.
להכניס שוב למקפיא (כמה שיותר זמן יותר טוב).
ציפוי –
להמיס בקערה 150 שוקולד בלונדי ו100 גרם שוקולד לבן, לאחר מכן להוסיף כף שמן,
40 גרם פקאן גרוס וכף פטל מיובש לערבב ולצפות את הכדורים.
לשמור במקפיא.
אתי אלוש