אין כמו לחם ביתי

 

מוריה גואטה

לחם ביתי זה הכי טעים שיש

חם חם שיוצא מהתנור

 

המרכיבים-

קילו קמח

3 כוסות מים

2 כפות גדושות שמרים יבשים

2 כפות סוכר

כף מלח

חצי כוס שמן

ההכנה –

כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה .לשים 10 דקות.

התפחה במקום חמים שעה וחצי בחורף.

מוציאים את הבצק ומעצבים לחמים 3-4 כיד הדמיון אפשר גם לחמניות.

מקמחים מלמעלה קצת.

מתפיחים שוב חצי שעה.

חורצים בעזרת סכין חדה

תנור 200 מעלות עד שמשחים כחצי שעה .

מוציאים ומקררים על רשת.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *