זאת לא עוגה ,זאת רעידת אדמה ….חוסלה כעבור שעה
כזאת טעימה אתם תשתגעו ואיזה פשוט להכין אותה
עוגת אלפחורס מעלפת
הכינה מיטל שוהם
המתכון של נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
המרכיבים–
3 ביצים
1 כוס שמן
1 שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 אינסטנט פודינג וניל
כוס וחצי קמח
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס חלב
מעל –
4 כפות ריבת חלב
ההכנה –
מערבבים את כל המצרכים הרטובים ולאחר מכן מוסיפים את כל המצרכים היבשים
מלמעלה שופכים כמה כפות גדולות של ריבת חלב ומעט קוקוס (לא לערבב !)
לאפות 40 דקות ב 160° עד שהעוגה מתייצבת.
טיפ קטן: את הריבת חלב לשים במקרר לפני שיצאו עיגולים יפים שישארו ולא ינזלו למטה..
באהבה נועם זיגדון 💞
7 תגובות
איזה גודל תבנית?
26 עם חור באמצע זה סיר פלא
כמה שמנת חמוצה בגרם?
200 מ"ל זה גביע
היי רציתי לשאול לשפוך את העיסה לתבנית ואז לשים טת ריבת החלב מעל ? אודה לתגובתכם
כן מה שכתוב
האם אפשר נטיפי ריבה דלת קלוריות במקום ריבת חלב?