לביבות של פסח הכי טעימות

תמונה אריאלה גולדמן

לביבות תפוחי אדמה וירק לפסח

קציצות  מתפוח אדמה מבושל, בצל מטוגן, ירק

 

המרכיבים

5,6 – ק"ג תפוח אדמה מבושלים

2 בצלים מטוגנים.

צרור מכל ירק

פטרוזליה, שמיר, כוסברה,

בזיליקום

3 ביצים

חצי  כוס קמח מצה

מלח, כמון,

פלפל שחור ,

כורכום לפי הטעם.

ההכנה

נרסק תפוחי אדמה במגרדת או במרסק פירה נערבב את כל המרכיבים יחד  בקערה

נשים בקירור שעה.

נטגן במחבת בשמן משני הצדדים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *