עוגת שוקולד.
5 שנים עם אותו מתכון..
אין מצב שהיא לא מצליחה .
שמים קודם את המצרכים היבשים ואז את הרטובים בלי הפרדת ביצים.
מערבבים הכול ביחד.
שופכים לתבנית של אינגליש קיק יוצא 4 יחידות.
על 180 מעלות מדף 2 מלמטה 45 דק
פס למעלה ופס למטה לא טורבו
מאת – יעל קהלת
הכמות כאן ל 4 תבניות אינגליש
אפשר להכין חצי מהכמות
המרכיבים –
3 כוסות קמח
8 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
4 כפות גדושות קקאו
2 שקיות אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
קורט מלח
2 כוסות מים
ציפוי –
שמנת מתוקה פרווה/ חלבית
200 גר' שוקולד
ההכנה –
מערבבים את כל החומרים הרטובים יחד.
מערבבים את כל היבשים בקערה אחרת
מערבבים את שתי הקערות יחד לתערובת חלקה.
מעבירים ל- 4 תבניות
אפייה 180 מעלות חצי שעה או עד שיציב במרכז .