לחמניות שום ועשבי תיבול כאלה רכות, פשוט משגעות

לחמניות שום ועשבי תיבול

המתכון של מלי מאירוב

מאת – נירית פרנקו

המרכיבים

3 כוסות קמח

כף שמרים יבשים

כך סילאן

כף סוכר

כוס ורבע מים

כפית וחצי מלח

רבע כוס שמן זית

למרוח –

חצי צרור פטרוזיליה

3 שיני שום כתושות

רבע כוס שמן זית

ההכנה

לקערת המיקסר נערבב מרכיבים לפי הסדר ונלוש לבצק גמיש וחלק כ 10 דקות .

נשמן את הבצק ונעטוף.

נתפיח שעה .

נערבב פטרוזיליה שום כתוש ושמן זית .

ניצור כדורים מהבצק .

נניח בתבנית אפיה

נתפיח 25 דקות.

נמרח בביצה שערבבנו עם קצת סוכר ומים.

נכניס לתנור 190 מעלות 10 דקות.

נוציא ונמרח בתערובת של השום.

נפזר קצת זעתר ונכניס לעוד כרבע שעה.

כיוצא מהתנור שוב נבריש בשום.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *