עוגת תפוחים נדירה ומשפחתית שנראית מושקעת  וההכנה בדיוק 5 דקות 

 

סיגל ויולה אדרי

 

עוגת תפוחים נדירה ומשפחתית שנראית מושקעת

וההכנה בדיוק 5 דקות

תבנית עגולה עם חור משומנת – קוטר 24-26

או ב- 2 אינגליש קייק סטנדרטיות

מאת – סיגל ויולה אדרי

המרכיבים-

2 כוסות קמח תופח

3/4 כוס שמן

חצי כוס סוכר דמררה /אפשר רגיל אם אין לכם

חצי כוס סוכר רגיל

רבע כוס מים או מיץ תפוזים

שקית סוכר וניל

4 ביצים

להכין בקערה נפרדת –

3-4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

4 כפות סוכר

כף  קינמון

גרידה מלימון

ההכנה –

לערבב בקערה עם מטרפה – ביצים סוכר ,שמן ,מיץ, וניל ולהוסיף קמח.

לאחר שהבלילה חלקה להוסיף את תערובת התפוחים.

ערבוב קל ולהעביר לתבנית .

אפשר לפזר למעלה שקדים פרוסים או אגוזי מלך גרוסים.

170 מעלות אפיה של בערך שעה.

עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.

להגיש עם אבקת סוכר למעלה .

העוגה המשפחתית האהובה שלנו.

בימי הקיץ אני מכינה אותה גם עם שזיפים או אפרסקים טריים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *