כרובית בתנור זה לייט וזה טעים

Ba Su

 

כרובית בתנור ללא פרורי לחם😋

לארוחת הצהרים הכנתי היום כרובית בתנור כתוספת😋

זה לייט וזה טעים

המתכון מאת – Ba Su

המרכיבים-
כרובית , מפורקת לפרחים

מלח

כ- 10-12 כפות שמן זית אפשר גם פחות

כפית פפריקה

 

פלפל שחור

3 שיני שום כתושות

מיץ מחצי לימון

-אפשר תימין או עשבי תיבול  אחרים.

ההכנה –

לחמם מים בסיר בגודל שיכיל את הכרובית המפורקת.
להוסיף כף מלח. כשהמים על סף רתיחה להוסיף את הכרובית לבשל 10 דקות!
לסנן מהמים,

להניח בצד.

בקערה לערבב –

שמן זית, פפריקה מתוקה מלח לפי הטעם
פלפל ,שום ומיץ לימון
לערבב היטב.
להכניס את הכרובית לקערת התיבול.

ולערבב עם הידיים שכל הפרחים יכוסו בתיבול.

רפדו תבנית בנייר אפיה
הניחו את הכרובית בתבנית.
הכניסו לתנור שחומם מראש 180 מעלות כעשרים או 30 דקות עד לצבע שחום מעט.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *