עוגת טורט תפוזים וקוקוס, הכי טעימה שישר
תכינו רק קפה
מאת איילה מרציאנו מלול
המרכיבים –
5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס ורבע מיץ תפוזים
שקית סוכר וניל
2 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
3 כפות קוקוס
ההכנה –
להקציף 5 בצים 8 דקות , להוסיף כוס סוכר ולהמשיך להקציף מספר דקות , להאט את הקצף ,
להוסיף כוס שמן כוס ורבע מיץ תפוזים,
סוכר וניל, ו2 וחצי כוסות קמח שמעורבבות עם אבקת אפייה
להוסיף 3 כפות קוקוס, ולהמשיך להקציף באיטיות מספר שניות
לשמן שתי תבניות מאורכות ,
לשפוך לתוכן את התערובת ,
ולאפות על 170 מעלות כמעט שעה ,
לפי הצבע אתם תראו כבר ותבדקו עם קיסם
אם הקיסם יבש מוכן , בהצלחה …..
מי שרוצה לוותר על הקוקוס יכול לוותר , בלי להוסיף כלום .
איילה מרציאנו מלול
2 תגובות
לא מוצלחת בכלל. לא נראית כמו בתמונה ופעלתי בדיוק לפי ההוראות. לפי מה שיצא לי נראה שכמות השמן במתכון גדולה מדיי (העוגה נאפתה כפי שצריך). לא מומלץ לנסות חבל על החומרים
העוגה הזו ממש מוצלחת אולי האפייה של התנור אינה נכונה – היא קלאסית מתכון שמסתובב בכל הרשת
נסי על טמפרטורה יותר נמוכה ויותר זמן אפייה